Teamcoaching

Gegarandeerd waardevolle inzichten in combinatie met veel lol!

Teams en groepen zijn ook welkom om deel te nemen aan paardencoaching. Het paard zal in dat geval gaan reageren op onderlinge verhoudingen en de samenwerking. Thema’s die aan bod kunnen komen zijn bijvoorbeeld communicatie, besluitvorming, samenwerking en teamrollen. Een belangrijk aspect hierbij is het herkennen en erkennen van elkaars kwaliteiten. Door de ervaringen en inzichten die tijdens deze dag worden opgedaan, wordt het team in staat gesteld deze in te zetten in de dagelijkse praktijk ten behoeve van de onderlinge samenwerking.

Paardencoaching is vergelijkbaar met een vorm van teambuilding, er zullen diverse simpele opdrachten worden uitgevoerd met het paard en er wordt vooral veel lol gemaakt.

Ook is het mogelijk om een teamcoaching te combineren met een vergadering. Zo kunt u een gehele teamdag samenstellen en vergaderen afwisselen met een leuke praktische activiteit in de buitenlucht.

De locatie bevat een luxe, zeer ruime, vergaderruimte (het Souterrain) voor groepen tot 12 personen. Deze is van alle faciliteiten en comfort voorzien, zoals beamer, flip over, zithoek met houtkachel, open keuken en loungebank voor break outs. Met eigen ingang en eigen sanitaire voorzieningen. Vanuit de vergaderruimte komt u via openslaande deuren uit in de fraai aangelegde dieptetuin, die exclusief aan vergader-bezoekers ter beschikking staat. Een zonnescherm zorgt voor schaduw op zonnige dagen.

Een lunch is optioneel, deze is zeer uitgebreid en bevat ook eigen specialiteiten, zoals verse zelfgebakken quiche, zelfgemaakte soep, etc.

Voor meer info zie Veld en Bosch of vraag naar de mogelijkheden.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close