Over mij

Wat leuk dat je mijn site bezoekt! Ik vertel je graag wat meer over mijzelf.

Mijn naam is Maartje van Loo en ik heb van mijn grote droom werkelijkheid kunnen maken, namelijk mijn werk als hulpverlener combineren met mijn passie voor paarden. In mijn eigen ontwikkeling heb ik mogen ervaren wat de kracht van paarden voor je kan betekenen. Deze waardevolle ervaring wil ik graag met iedereen delen. Een paard is oordeel loos, leeft in het hier en nu en zal dus reageren op hoe jij je op dit moment voelt. Iets wat heel waardevol is tijdens het coachen, de mening en het oordeel van de coach is niet van belang. Het gesprek wordt vanuit gelijkwaardigheid gevoerd en er wordt met een objectieve en activerende vraagstelling gewerkt.

Zesentwintig jaar geleden begon mijn passie voor paarden/pony’s. Als klein meisje wilde ik alle paarden die ik zag een worteltje geven en begon ik met pony les. Deze liefde is alleen maar verder uitgebreid. Na het succesvol afronden van de opleiding tot paardencoach bij open2contact zet ik deze passie voort als coach op een prachtige locatie midden in de natuur.

Naast mijn passie voor paarden ben ik ook actief als hulpverlener. Na het afronden van de opleiding sociaal pedagogisch werk heb ik diverse opleidingen in kinder- en jeugdpsychologie gevolgd en ben ik werkzaam geweest op behandel- en leefgroepen voor kinderen, zowel met jonge kinderen als met pubers. Momenteel ben ik werkzaam als gezinswerker, hierbij help ik gezinnen met hulpvragen binnen het gezin.

De combinatie van mijn ervaring als hulpverlener en mijn ervaring met paarden komen in mijn coachingssessies heel mooi samen. Ik help jou dan ook graag bij het aanpakken of onderzoeken van je hulpvraag.

Voor meer informatie of een persoonlijke kennismaking nodig ik je van harte uit om contact met mij op te nemen.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close